PSD-ul pe limba lui piere: miting esuat la Vaslui

La Vaslui, a fost organizat un miting PSD pe data de 5 mai. Totusi, in ciuda faptului ca in acest judet partidul guvernant are printre cei mai multi simpatizanti, doar cateva zeci de persoane au fost prezente. Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, i-a „certat” pe vasluieni spunandu-le sa „iasa din letargie”.

Mitingul PSD a inceput pe ritmuri cantate de Fanfara de la Cozmessti, incheindu-se dupa doar jumatate de ora. In acets timp, au fost sustinute discursuri de catre Dumitru Buzatu si sotia acestuia, cativa lideri locali si senatoarea Gabriela Cretu.

Noi astazi am invatat o lectie organizand aacest miting, sper. Desi sunteti inca putini cei care ati dat curs acestei invitatii, eu va spun ca trebuie sa ne straduim cu totii sa iesim din aceasta letargie. Haideti putin sa incercam sa ne mobilizam poate reusim sa ii determinam sa devina activi si pe concetatenii nostri, locuitorii orasului Vaslui, sa incercam sa-i facem sa reflecteze pentru ca alegerile trebuie sa fie niste alegeri rationale, sa ne punem mintea la contributie, nu ranza”, a spus Dumitru Buzatu.

Pe 9 mai, PSD a primit autorizatie pentru a organiza un contra-miting in Iasi. Partidul pierde din ce in ce mai multi simpatizanti, din cauza masurilor pe care le ia, chiar si in zona Moldovei, acolo unde se aflau unii dintre cei mai multi alegatori. Mitingul PSD va avea loc in intervalul orar 14.30 – 19.00, la acesta anuntandu-se foarte multi participanti cu intentia anuntata de a il huidui pe Liviu Dragnea.