De ce cad extensiile de gene? Ce trebuie sa-i explice tehnicianul clientei. Partea a II-a

Extensiile de gene fir cu fie nu sunt permanente, astfel că la un moment dat acestea pot începe să cadă. Totuși, tehnicianul trebuie să cunoască anumite reguli pe care să i le explice clientei pentru a se asigura că extensiile de gene rezistă cel puțin două – patru săptămâni până la programarea de întreținere. Există anumite motive pentru care extensiile de gene pot începe să cadă, astfel că tehnicianul trebuie să fie foarte explicit și să-și facă clienta să înțeleagă care sunt aceste cauze.
curs gene1. Frecarea excesivă la ochi

Cu toții am experimentat o senzație de disconfort sau mâncărime la nivelul ochilor, care nu trecea decât prin freacarea și scărpinarea acestora. Totuși, în cazul extensiilor de gene fir cu fir, nu sunt permise mișcările bruște, executate cu forță. Astfel, tragerea sau frecarea excesivă a ochilor pote conduce la slăbirea adezivului și implicit căderea extensiilor de gene. Mai mult, acest lucru poate cauza inclusiv pierderea genelor naturale, deci trebuie avută mare grijă.
2. Poziția de somn
Femeile care poartă extensii de gene fir cu fir trebuie să aibă grijă la poziția de somn. Cea mai indicată poziție de somn este cea pe spate, întrucât dormitul pe lateral sau pe burtă poate conduce la frecarea extensiilor de gene și la deteriorarea adezivului. De asemenea, extensiile de gene se pot îndoi sau rupe în cazul unei poziții de somn mai ciudate.
3. Îngrijirea incorectă a extensiilor de gene
Chiar dacă atingerea cu mișcări bruște a extensiilor de gene poate conduce la căderea acestora, extensiile trebie totuși îngrije adecvat. Acestea trebuie curațe de murdărie, ulei sau resturi pentru a evita producerea unei infecții la nivelul ochiului. Ele pot fi periate cu o periuță îmbibată în apă micelară și curățate cu mișări lente și ușoare.
Dacă vrei să înveți mai multe despre acest domeniu, înscrie-te la cursul online extensii gene susținut de trainerul premiat Paula Lupu.